Aktuellt

Uppdaterat 26/8
Nu är terminen igång! Ni hittar all info på er kallelse/faktura. Välkomna!

Uppdaterat 2/7
Vi har nu sommarstängt fram till tor 12 aug. Det går fortfarande bra att anmäla sig till en kurs via hemsidan. Återkoppling på eventuella frågor har vi möjlighet att ge först när öppnar igen. 

Vi önskar er en riktigt härlig sommar!


Uppdaterat  2/6
Höstens schema publlceras inom kort. Mellan den 7-13 juni har du som befintlig elev förtur till platserna. Du anmäler dig via flliken "återanmälan". Klicka på önskad grupp. Du som önskar byta grupp har förtur i mån av plats. Den 14 juni öppnar anmälan för helt nya elever.

Uppdaterat 17/5
Vi arbetar på för fullt med schemat inför hösten, vi uppskattar att det kan publiceras v.22. Först tar vi upp återanmälningar då befintliga elever har förtur. Anmälan för nya elever öppnar 14 juni.


Uppdaterat 23/4
Under helgen får alla kurser mail om vårens avslutningar. Om du saknar ett sådant mail eller har några frågor, kontakta oss på info@movehuddinge.se.


Uppdaterat 24/3
Nu är det dags att lämna in motioner till årsmötet.
Ladda ner mall här:

 


Uppdaterat mån 1/3
Hela vecka 9 har vi sportlov. Ha det så skönt så ses vi igen måndagen den 8/3!
Obs! Undantag för Smoothie 12-13:or söndag 11.20 samt Balett 14-15:or söndag kl.12.10 som tar igen ett inställt tillfälle söndagen den 7/3.

Psst... Nu kan du som är född 2008-2012 anmäla dig till vår sommarlovsdans. Läs mer under fliken "Kurser". 

Uppdaterat sön 31/1
Terminen startar vecka 5. Det har skett förändringar för många pga rådande restriktioner så vi ber er att läsa ert välkomstmail noga. Alla grupper har nu fått ett mail, saknar du ditt så kika gärna i skärpposten först innan du mailar oss (info@movehuddinge.se). Tack! :) 


Uppdaterat 21/1-21
Huddinge kommun har nu beslutat att öppna sina hallar fr.o.m 25 januari med begränsning enligt restriktionen om 10 kvm/person i ett rum.

Vad händer nu?
Våra salar är förhållandevis små (i jämförelse med en idrottshall tex) så den nya restriktionen om 10 kvm/person är en utmaning för oss. Vi jobbar på för fullt för att vi ska kunna leva upp till restriktionen och ser just nu över schema och logistik, det arbetet kommer fortsätta under vecka 4. 

Vi inväntar besked från Huddinge kommun/fritidsbokningen om tider i större salar/hallar, vi tittar också på möjligheten att dela upp grupper i två. För att alla ska få plats kan det tex innebära att du/ditt barn har lektion varannan vecka. Vi har också många elever som dansar flera lektioner i veckan, det kommer eventuellt inte vara möjligt under våren. 

Vi hoppas att besked om önskade tider i större hallar kommer a.s.a.p. Vi har gjort en planering för olika scenorion vilket innebär att vi kan starta relativt fort när besked väl kommit.

Terminens faktura
Vi ber dig som har fått en faktura att avvakta med betalning tills vid vet mer. Du som redan har betalat får gärna ha pengarna innestående tillsvidare.

Ursäkta röran...
Troligen landar vi i olika lösningar för alla grupper under våren. Ni är ca 460 barn/ungdomar/vuxna som dansar hos oss. Det är vi först och främst såklart väldigt glada för! Det gör också pusslet ganska omfattande. Vi hoppas att ni har överseende med att läget är oklart för tillfället, vi gör vårt allra bästa för att vårterminen ska bli så bra som möjligt! 

Vi uppdaterar läget så snart vi kan!