danslinjer

För dig som älskar att dansa och vill dansa mycket har vi danslinjer. Höstterminen 2020 erbjuder vi danslinjer för dig som är född 1997-2010.

De passar dig som är redo för en utmaning och som vill ta din dansträning till nästa nivå. På danslinjen dansar du, beroende på vilken linje du går, 2-7 lektioner i veckan i olika stilar. Vi skapar en härlig stämning och dina lärare samarbetar med syftet att du ska få möjligheten att lära dig så mycket som möjligt. Det finns flera möjligheter för danslinjerna att dansa tillsammans då vi tror att olika åldrar och erfarenhet inspirerar varandra. Du har ordinarie ämnen som är linjens obligatoriska ämnen, dessa kan du alltså inte välja bort om du vill gå linjen, och för dig som vill dansa ännu mer finns det tillvalsämnen. 

Läs om respektive linje i menyn till vänster.

 

hiphop fördjupningsgrupp

Den här gruppen är till för dig som har dansat Hip Hop en eller flera terminer och som verkligen tycker om hiphopens känsla och musik. Du är nyfiken och vill lära dig mer!

Du som väljer att dansa i den här gruppen är motiverad och beredd att träna hemma då tempot kommer vara lite högre än på våra vanliga kurser. Vi kommer fokusera på hiphopens stilkänsla, musikalitet och freestyle/improvisation.