vanliga Frågor & svar

Hur ser era anmälningsvillkor ut?
Om du inte önskar behålla din plats på kursen som du har anmält dig till måste du göra en avanmälan innan andra kurstillfället för att inte bli betalningsskyldig för kursen.

När måste jag senast göra en avanmälan för att inte bli betalningsskyldig?
Innan andra kurstillfället för den kurs du är anmäld till.

Får mitt barn prova en lektion innan vi bestämmer oss?
Ja det går bra men ni måste göra en anmälan till kursen först. Detta för att vi ska kunna säkerställa att alla får plats. Obs! Kom ihåg att göra en avanmälan om ni inte vill behålla platsen.

Behöver man ha några speciella kläder på danslektionen?
Vi rekommenderar rörliga och bekväma kläder till alla våra kurser. Det gäller även Baletten, däremot väljer många barn att ha dansdräkt och kjol på lektionen, det är dock inget krav från vår sida. 

Behöver man ha några speciella skor?
Nej, vi har inget krav på skor. För de yngre barnen är det bäst att dansa barfota.

Om man vill byta kurs, hur gör man?
Om man behöver byta dag eller vill byta stil så hjälper vi på kontoret er vidare. Ni mailar då till info@movehuddinge.se.

Om man vill dansa flera gånger i veckan, hur gör man?
Kursschemat ligger uppe på vår hemsida. Spana in önskad kurs och anmäler er till den via hemsidan. Om du behöver hjälp att hitta en grupp som passar så kontaktar du kontoret via mail info@movehuddinge.se. 

Vad innebär det att dansa på er danslinje? Hur gör man för att anmäla intresse?
På danslinjerna dansar man med samma dansgrupp flera lektioner i veckan. Antal tillfällen beror på ålder och nivå. Klicka här för att läsa om de danslinjer vi har. För att anmäla intresse kontaktar du oss via info@movehuddinge.se.

När är det lov?
På din faktura som du har fått på mailen ser du alla datum som det är lektion och därmed får du där svar på när det är lov.

När är sista gången för terminen?
På "Bekräftelse med betalinfo" som du har fått på mailen när du/ditt barn blev antagen till gruppen ser du alla terminens lektionsdatum. 

Har ni någon terminsavslutning/föreställning? När är den? Var är den?
Japp, alla som går en kurs uppträder i Huddinge gymnasiums aula. Vi skickar ut all info per mail i god tid inför föreställningen. 

Alla som går en danslinje hos oss avslutar terminen med föreställningar på Tumbascenen. Vi skickar även ut denna information per mal i god tid. 


Behöver vi återanmäla oss om vi vill fortsätta nästa termin?
Ja det måste ni göra. Ni återanmäler er till ert barns danslärare eller via mail till info@movehuddinge.se. Om du inte gör en återanmälan riskerar du tyvärr att förlora din plats.

Får mitt barns kompis komma och prova en gång? Eller följa med och titta?
Nej, tyvärr tillåter vi inte kompisar med inne i danssalen. Däremot får kompisen mer än gärna hänga ute i fiket medan du/ditt barn dansar.

Får jag som förälder vara med i danssalen första tillfället på terminen?
Om det krävs för att ditt barn ska känna sig tryggt så går det bra att du som förälder är med i salen första lektionen på terminen.

Vad är koden till dörrarna?
Den står på kursbekräftelsen och fakturan som du har fått på mailen inför kursstart.