KURSER

FÖR DIG SOM HAR DANSAT MED OSS VT-22: 
Måndag 23 maj kommer du få ett mail med info om hur du gör en återanmälan till hösten. Anmälan öppnar torsdag 26 maj kl 10:00 och ni har förtur till höstens platser fram till tisdag 7 juni.

FÖR NYA ELEVER: 
Intresseanmälan öppnar torsdag 26 maj kl 10:00. Fr.o.m 8 juni och framåt ger vi dig besked om du har fått en plats eller en köplats (det datum och klockslag som din intresseanmälan kommer in avgör din plats i kön). Detta för att nuvarande elever har förtur till alla platser fram till 7 juni. 

 

Du kan göra en intresseanmälan till hur många grupper du vill, men om du vet att du/ditt barn endast vill gå i en av grupperna så ber vi dig att rangordna dina val i meddelanderutan när du gör dina intresseanmälningar. Du lämnar alltså en intresseanmälan till respektive dansgrupp, varje dansgrupp har en egen kö

 

SOMMARLÄGER

Inled sommarlovet med en härligt intensiv dansvecka med oss på MOVE. Du får prova olika dansstilar, lära dig flera koreografier i olika stilar och även prova att skapa egna danser! Under veckan träffar du flera av våra lärare och du har chansen att lära känna många nya kompisar. Vi avslutar veckan med en miniföreställning för nära och kära.

 

Nytt för i år är att det mot en extra kostnad finns möjlighet att ta del av våra utökade öppettider. Du kan alltså lämna och hämta ditt barn en timme utanför lägrets yttertider. Ingen organiserad verksamhet sker,  men vi tar det lugnt tillsammans med tillgång till sällskapsspel och pysselhörna och givetvis finns ledare på plats.

Foto_Stina_Stjernkvist_2.jpg

SCHEMA HT-22

Grön cirkel: God platstillgång.

Gul cirkel:  Begränsad platstillgång, majoriteten av platserna är redan bokade.

Orange cirkel:  Enstaka platser kvar.

Röd cirkel:  Fulltecknad kurs.

INTRESSEANMÄLAN TILL HT-22 ÖPPNAR TORSDAG 26 MAJ KL 10:00. LÄS MER OVAN. OBSERVERA ATT DU KAN ANMÄLA DIG TILL SOMMARLÄGER NU!